PestInfo

…egy újabb InfoCsoport honlap…

Veterán járművek mustrája április második hétvégéjén Budapesten

2017-03-25
Színes No Comments


Száz évnél is idősebb motorok, katonai harci járművek és fakerekű autók is láthatók lesznek az Oldtimer Show elnevezésű rendezvényen április 7. és 9. között a budapesti Vasúttörténeti Parkban. Közép- és Kelet-Európa legnagyobb veteránjármű-rendezvényén ötszáz válogatott járművet, a motorok és autók mellett traktorokat, buszokat és teherautókat tekinthetnek meg a látogatók – közölték az MTI-vel a szervezők, kiemelve, hogy a kiállított járművek között igen ritka és értékes darabok is szerepelnek.

A háromnapos rendezvény programjai között vasútmodell- és terepasztal-kiállítás, íjászat, fafaragás és furulyaoktatás is szerepel, az interaktív Oldtimer Parkban a veterán autókba be is ülhetnek a látogatók, a Kalandjárók kiállítás pedig lakókocsikat és vízi járműveket mutat be.  A Vasúttörténeti Park minden interaktív programja üzemelni fog az Oldtimer Show hétvégéjén, így a kerti vasút, a sínautó, a lóvasút, a hajtányok és egy igazi gőzmozdony is, amelyen próbautat lehet tenni a masiniszta mellett.

A fesztiválbusz a rendezvény teljes nyitvatartási idejében a Nyugati-pályaudvar és a Vasúttörténeti Park között oda-vissza, díjmentesen szállítja a látogatókat.

Forrás: MTI