PestInfo

…egy újabb InfoCsoport honlap…

Karácsonyi vásár és adománygyűjtés a József Attila Színházban

2016-12-13
Kultúra, Társadalom No Comments


Ebben az évben is megrendezi hagyományos karácsonyi vásárát és adománygyűjtését a Katona József Színház. A hétvégén a januári és februári előadásokra kedvezménnyel lehet jegyet vásárolni.

A Katona József Színház tavaly karácsony előtt is szervezett jótékonysági gyűjtést. Ebben az évben saját, Eltáv nevű programjuk résztvevői a Szúcs-bányatelepen élők számára gyűjtenek adományokat, hogy szebbé tegyék számukra az ünnepeket – olvasható a színház MTI-hez eljuttatott közleményében. A tavasszal indított, hároméves felzárkóztatási program során számos olyan foglalkozást tartottak – tartanak, amelytől hosszú távon a szegregáció megszűnését remélik. “Az ott élő családok számára minden apróság komoly segítséget és örömöt jelenthet” – hívták fel a figyelmet.

December 18-ig tartós élelmiszert, tisztálkodási szereket, játékokat és ruhákat várnak a színház előcsarnokában elhelyezett ajándékdobozba. Az összegyűlt adományokat a színház karácsonyi vásárát követően eljuttatják Szúcsra, ahol átadják a családoknak és a helyi óvodának.

Forrás: MTI